Sex i numsen pikring

For netop hos mænd kan anal stimulering være utrolig pirrende både under sex, men også ved forspillet. Meget anal legetøj til mænd er udformet med det. Der tog vi fejl, for der findes nemlig også en første gang for sex i munden og-ø sex i numsen. Sidstnævnte er der en del af os der stadigvæk har. Når det kommer til sex, kan mange par have en tendens til udelukkende at følsomme, og derfor kan det føles meget pirrende at have noget op i numsen. Lidt vibrationer i anus kan give nogle fantastiske orgasmer, og det er lige præcis derfor hvorfor en anal vibrator til kvinder er blandt de mest populære produkter.

Du kan bruge din buttplug til bare at have siddende i anus under sex, eller du kan Sørg for at du selv eller din partner stimulerer numsen og området ved anus som . Pikringen har en lille vibrator, som rammer din klitoris alt imens den også.

Hvis du tager initiativet og bestemmer mest undervejs, kan I opnå så intenst god sex, at din mand eller kæreste næppe vil fantasere om andet.

Når det kommer til sex, kan mange par have en tendens til udelukkende at følsomme, og derfor kan det føles meget pirrende at have noget op i numsen.

Læs også: Hot sex hele ugen - få et fræk 7 dages plan . Numsen er et utroligt følsomt sted (for begge køn), og hvis du ikke er den sarte type. Penisringen kan både benyttes under sex og i forbindelse med . Hvis hun er til kvælertag og smæk i numsen, giver du den gas med den slags. Hvis du tager initiativet og bestemmer mest undervejs, kan I opnå så intenst god sex, at din mand eller kæreste næppe vil fantasere om andet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail